Blogi

Suositeltu artikkeli

Emme tarvitse lisää veroja

Emme tarvitse lisää veroja. Niin simppeliä. Tarvitsemme vastuullisia ratkaisuja taloudessa, unohtamatta ilmastoa. Tarvitsemme kannustavan ympäristön lahjakkuudelle ja ahkeruudelle.

Viimeisimmät artikkelit

Vastuullinen ilmasto- ja talouspolitiikka ovat tulevaisuuden avain

Vastuullinen ilmastopolitiikka on minulle sydämen asia. Tarvitsemme valtuutettuja, jotka ottavat ilmastonmuutoksen vakavasti ja toimivat vastuullisesti Helsingin ja Suomen päätöksiä tehdessään. Ilmastosta välittäminen näkyy jokapäiväisessä elämässäni. Ryhdyin vegaaniksi jo viisi vuotta sitten, koska koin sen olevan paras päätös mitä pystyin yksityishenkilönä tekemään ilmaston pelastamisen eteen. Olen edelleen sitä mieltä, että vegaaniseen ruokavalioon siirtyminen on ollut elämäniJatka lukemista ”Vastuullinen ilmasto- ja talouspolitiikka ovat tulevaisuuden avain”

Emme tarvitse lisää veroja

Emme tarvitse lisää veroja. Niin yksinkertaista. Sanoman vaalikoneessa tiedusteltiin, pitäisikö pääomatuloista maksaa veroa kotikuntaan siinä missä ansiotuloistakin, sillä kunnallisveroa maksetaan vain ansiotuloista. Pääomatuloilla elävät eivät siten osallistu kunnallisten palvelujen maksamiseen. Mielestäni pääomatuloista ei missään nimessä pidä maksaa veroja kotikuntaan. Pääomatulot ovat yleensä hyvän ja pitkän työn tulosta. Työn, josta on jo maksettu reilusti veroja, esimerkiksiJatka lukemista ”Emme tarvitse lisää veroja”

%d bloggaajaa tykkää tästä: